Rólunk

Teljes körű vagyonvédelem

Bemutatkozunk

Rólunk

A VILLTEK Cégcsoport története a VILLTEK Kft 1991-ben történt megalapításával kezdődött. A sokéves villanyszerelési, és biztonságtechnikai tevékenység során megszerzett tapasztalat kamatoztatásával, egyre szélesebb körben tettünk szert elégedett partnerekre az intézményi, vállalati és az egyéni megrendelők körében egyaránt.

A cég vezetősége az alapítás óta fontosnak tartotta, hogy szolgáltatásainak végzéséhez rendelkezzen mind a személy, mind a tárgyi feltételekkel, valamint az ehhez szükséges hatósági engedélyekkel és egyéb jogosítványokkal. Különösen érzékeny terület ebből a szempontból a vagyonvédelem, melyben a cég szaktudását jogosításai, míg tapasztalatát és megbízhatóságát referenciamunkái bizonyítják. Vagyonvédelmi tevékenységi körünkbe tartozik a távfelügyelet, és a hozzá szorosan kapcsolódó kivonuló szolgálat mellett a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, és javítása, valamint az eszközkereskedelem is.

Munkatársaink rendelkeznek a jogszabályban előírt végzettségekkel: elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi rendszerszerelői, személy- és vagyonőri, valamint tűzvédelmi szakvizsgákkal.

Csapatunk

Halász Dávid

üzletágvezető

Email: halasz.david@villtek.hu

Ajánlatkérés, stratégiai feladatok, projektmanagement

Takács László

projektvezető

Email: laszlo.takacs@villtek.hu

Stratégiai feladatok, projektmanagement

Miben vagyunk szakértők?

Szolgáltatásaink

Gyengeáramú rendszerek

Behatolás-jelző rendszerek; Tűzjelző rendszerek; Videó-megfigyelő rendszerek; Gázjelző rendszerek; Beléptető, sorompó-és kapu rendszerek; Integrált vagyonvédelmi rendszerek

Video távfelügyelet

A kamera képeit távfelügyeleti központunk fogadja. A felvételek alapján a diszpécser meg tudja állapítani, hogy valós, vagy téves riasztási jelzés érkezett-e a távfelügyeletre. Ezt követően – beállítástól függően – megtekintheti a valós idejű kameraképeket is, melyek segítségével támogatni tudja a helyszínre érkező kivonuló szolgálat munkáját.

Vagyonvédelem

24 órás távfelügyelet és diszpécser-szolgálat (riasztó-, tűzjelző-, video-rendszer távfelügyelet); 24 órás kivonuló szolgálat; 24 órás technikai felügyelet; Objektumőrzés; Portaszolgálat

Élőerős őrzés, portaszolgálat

telephelyőrzés; portaszolgálat; recepciós szolgálat; járőrszolgálat; kutyás őrzés; üzlet- és áruházőrzés; testőrszolgálat

Tűzjelző-rendszer távfelügyelet

Tűzjelző-rendszer jelzése esetén diszpécserszolgálatunk az arra vonatkozó távfelügyeleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően értesíti a Tűzoltóságot, illetve az ügyfél kifejezett kérésére értesíti az előre meghatározott, értesítendő személyeket.

Riasztórendszer távfelügyelet

Cégünk saját tulajdonú számítógépes távfelügyeleti központot üzemeltet, mely a vagyonvédelmi jelzőrendszerek jelzéseit folyamatosan, napi 24 órában fogadja, regisztrálja. Diszpécserszolgálatunk a beérkező jelzésekre a távfelügyeleti szerződésben rögzített és részletezett intézkedéseket megteszi.

Referenciáink: